Pintxos - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Pintxos

Mechelen

What? Pintxos is een bar en bistro in Mechelen waar de gelijknamige gerechtjes centraal staan. Wie al eens naar het noorden van Spanje of het Baskenland reisde, kent ze vast al: de kleine snacks of hapjes die je herkent aan hun prikker. Van gelakt buikspek en tartaar van zalm tot pure, gegrilde groentjes of gevulde portobello, een tafel krijg je snel gevuld met allerlei verschillende gerechten. Pinxtos serveert daarbij verschillende bieren of een goed passend glas wijn en gewoon iets komen drinken, kan ook. Achter de kookpotten en in de zaal staan de jonge broers Tom en Ken Bekaert.

Looks? Pintxos huist n het voormalige café Mille, het pand stond ruim anderhalf jaar leeg maar de broers brachten daar eigenhandig verandering in. Het resultaat is een mix van materialen en aardse kleuren met hier en daar a touch of green om het geheel wat frisser te maken. Een heuse metamorfose dus.

What else? Gerechtjes kiezen doe je, net zoals je in Spanje vaak doet, gewoon aan de toog. Grote honger? Gewoon opnieuw aanschuiven, is de boodschap!

Info? Doorlopend geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 12 tot 23 u.

Nauwstraat 10
2800 Mechelen

» Bekijk op kaart

email@pintxos.bar

Pintxos Pintxos Pintxos Pintxos Pintxos Pintxos Pintxos