Pindakaaswinkel - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Pindakaaswinkel

Antwerpen

What? De naam laat niet veel meer tot de verbeelding toe: De Pindakaaswinkel is een winkel die pindakaas verkoopt. De eerste in België. Bijlange niet de eerste in Nederland, daar zijn er al zeven. Bezieler Michiel Vos biedt in zijn winkels elf verschillende smaken aan. Smaken waar geen extra suiker of zout aan werd toegevoegd, wat van deze pindakaas volgens Vos ‘een super gezonde snack’ en een ‘goede vleesvervanger’ maakt.

Looks? De Pindakaaswinkels hebben allemaal een heel eenvoudig interieur, alle aandacht gaat naar de goudgele potten en hun afgeleiden. Zoals daar zijn: pindakousen, tote-bags met het hilarische opschrift ‘Pindakaas, in geval van noot’ (Nederlandse humor) en T-shirts met het al even hilarische ‘Pindabaas’.

What else? De winkel in Antwerpen blijft sowieso gedurende twee maanden op deze locatie. Blijkt het een succes, dan blijft de winkel nog wat langer open. Nederlanders kennende blijven ze wel wat langer dan twee maanden plakken in Antwerpen. Want pindakaas, dat is een plakboel (Belgische humor).

Schrijnwerkerstraat 4
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

michiel@depindakaaswinkel.nl website Facebook

Pindakaaswinkel Pindakaaswinkel Pindakaaswinkel Pindakaaswinkel Pindakaaswinkel Pindakaaswinkel