Pillows - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Pillows

Gent

What? Bij boetiekhotel Pillows kan je op je twee oren slapen: hun concept vertrekt vanuit het idee dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn. Ze maken er een punt van om van elk verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Zo word je bij aankomst niet gewoon in een lobby maar in ’the Living’ verwelkomd, slaap je in alle 157 kamers in luxueuze Egyptische bedlinnen en staat de keuken 24/7 te uwer beschikking. De Brusselse vestiging van het viersterrenhotel werd dan ook in januari 2018 door TripAdvisor uitgeroepen tot beste hotel van onze hoofdstad.

Looks? Heb je even? Er valt namelijk een boek te schrijven over het prachtige interieur van Pillows Grand Hotel Reylof. De voormalige woning van Baron Olivier Reylofs dateert uit 1724 en werd opgetrokken in ware Louis XIV-stijl; een welkom kader voor dit luxe boetiekhotel. Elke ruimte is doorspekt met historische details – leve visgraat parket! -, al is de klassieke wenteltrap in de centrale hal de meest imposante blikvanger. Voor de inrichting baseerde het team zich op designtrends uit Kopenhagen, Stockholm en Parijs voor een perfecte balans tussen klassiek, vintage en modern. Daar slagen ze in dankzij een combinatie van rijke materialen, design meubels en verlichting en golden touches.

What else? Bovenop round-the-clock eating bij de Bistro kan je ook afzakken tot in het vernieuwde, aangrenzende sterrenrestaurant LOF. Daar geniet je van een uniek menu dat werd samengesteld door de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw en chef Jasper Maatman.

Info? Kamerprijzen beginnen vanaf 216 euro. Reserveren via de site.

 

Pillows Pillows Pillows Pillows Pillows Pillows Pillows