Pied de Poule - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Pied de Poule

Oostende

What? Pied de Poule is een echt walhalla voor fashionista’s in Oostende. Bohemian en urban-hippie meets minimalistisch in deze Scandinavisch-getinte boetiek. Lindsey (eigenares) en Charlotte kiezen de collecties zorgvuldig uit steden als Stockholm, Kopenhagen, L.A., Parijs en… Antwerpen! Of je nu komt voor een nieuwe outfit van merken als House of Dagmar, Anine Bing of Paul and Joe Sister, de zalige geurkaarsen van Met et Len of op zoek bent naar het perfecte juweel van Wouters & Hendrix: Pied de Poule helpt je op weg.

Looks? Pied de Poule is een shopverademing in het vaak druk winkelend Oostende. Het mooie, rustige interieur zorgt voor een zen vibe, het frisse wit is hier de sleutel tot aangenaam winkelen. Verschillende hout- en pasteltinten geven de boetiek dan weer het knusse, thuisgevoel. De houtstronken die gebruikt worden als kledingrekken en de vele plantjes in de winkel halen een vleugje natuur naar binnen.

What else? Pied de Poule streeft naar het creëren van een complete look voor haar klanten. Wie het wil, krijgt gericht stijladvies én een figuuranalyse.

Info? Open maandag, woensdag en donderdag van 10 u. tot 13 u. en van 14 u. 18 u. Dinsdag van 14 u. tot 18 u. Vrijdag en zaterdag van 10 u. tot 18 ?u. Zondag van 13 u. tot 18 u.

Van Iseghemlaan 88
8400 Oostende

» Bekijk op kaart

059 435 451 pieddepoule@telenet.be website Facebook

Pied de Poule Pied de Poule Pied de Poule Pied de Poule Pied de Poule Pied de Poule Pied de Poule Pied de Poule Pied de Poule