Peloton de Paris Bicycle Bar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Peloton de Paris Bicycle Bar

Mechelen

What? Bij Peloton de Paris Bicycle Bar is jouw fiets de eregast terwijl je jezelf verwent met een frisse pint, een heerlijke koffie of een uitgebreid ontbijt voor ‘Junioren’, ‘Elite zonder contract’ of ‘Profs’ tijdens het weekend. In deze concept store kunnen wielerliefhebbers zich verenigen voor een kleine herstelling, een groot onderhoud, maar evengoed voor de voorjaarsklassiekers op groot scherm. Naast de ketting, smeer je hier ook je keel. Je fuel voor onderweg vind je hier: lekker snacks of salades zorgen voor tonnen energie.

Looks? Een hippe bar met een gezonde dosis fietsen en een provencaalse binnentuin. De koers volgen doe je op groot scherm met een fris ‘Giesbaargs Muurken’, ‘Kwaremont’ of ‘Malteni’ in de hand. Let ook op de speelse fietsverlichting boven de bar.

What else? Op zondagvoormiddag kan je een weekly ride doen en in de namiddag is er een après vélo. Op donderdag en vrijdag kan je je fiets komen  binnenbrengen en ophalen  zolang de bar geopend is.

Info: Open woensdag, zaterdag en zondag van 10 u tot 18u. Donderdag en vrijdag van 10 u tot middernacht.

Hoogstraat 49
2800 Mechelen

» Bekijk op kaart

015 64 48 26 hallo@pelotondeparis.be website Facebook

peloton de paris newplacestobe Peloton de Paris Bicycle Bar Peloton de Paris Bicycle Bar Peloton de Paris Bicycle Bar Peloton de Paris Bicycle Bar Peloton de Paris Bicycle Bar Peloton de Paris Bicycle Bar