Peaberry Coffeebar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Peaberry Coffeebar

Gent

What? Laatste nieuwkomer in de Gentse koffiescene is deze Peaberry. Een koffiebar pur sang waar je ook terecht kan voor een croissant of muesli, een belegde boterham en heerlijke desserts of gebak. Uitbaatster Laurence verwelkomt je met een glimlach, kranten én free wi-fi.

Looks? Omdat ze zelf een jonge ondernemer is, werkte Laurence voornamelijk samen met vrienden en kennissen die ook nog maar net uit de startblokken schieten. Het interieur werd ontworpen en vormgegeven door dc-dc architecten (De Clercq) en THNG. De ruimte is smal maar daar werd handig op ingespeeld met hoge, gewitte plafonds en muren. De unieke tafeltjes van multiplex berk die vasthangen aan de muur zijn praktisch én elegant. Blauw-groene accenten zorgen voor een toefje vrolijkheid en de vloer heeft letterlijk een eye-catching patroon. Het terras van Peaberry is dan weer de ideale plek om menig homo turisticus te spotten in hartje Gent.

What else? Een peaberry is een koffieboon die alleen in de bes zit, in tegenstelling tot andere bonen die (in 90% van de gevallen) met twee tegen elkaar groeien. De mythe rond de boon belooft bovendien meer aroma’s en betere smaak van de koffie. Leverancier van de bonen is trouwens Caffènation, vaste waarde in Antwerpen.

Info? Geopend van dinsdag tot vrijdag van 8 u. tot 18 u, zaterdag vanaf 9 u. 30. Zondag en maandag gesloten.

Limburgstraat 24
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0476 31 32 70 hello@peaberrycoffeebar.be website Facebook

Peaberry Coffeebar Peaberry Coffeebar Peaberry Coffeebar Peaberry Coffeebar Peaberry Coffeebar Peaberry Coffeebar