Pastoor - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Pastoor

Aalst

What? ‘Kleren voor meneren en design voor iedereen’, dat is volgens Pastoor zelf de heilige invulling van deze concept store. De shop dankt zijn naam aan de ligging, want Pastoor ligt pal in het Aalsterse epicentrum waar voornamelijk jezuïeten het ooit voor het zeggen hadden. Hier geen stola’s of kazuifels voor priesters of bisschoppen, maar wel  Europese kledingmerken voor stijlvolle leken. Pastoor verkoopt stuks uit de collecties van Franse labels Homecore en Piola, het Belgische Kloé, 7d en MC Rogers en van Scandinavische merken Samsoe & Samsoe en Stutterheim. Het verkochte design – zowel meubels als (interieur)accessoires – komt enkel en alleen van Belgische bodem.

Looks? Het volledige pand is gehuld in wit, maar de met OSB-platen bedekte muur is dé blikvanger van de shop. Hij werd helemaal beschilderd door Wonderwalls met geometrische lijnen en figuren in groen en geel. Simpele koperen buizen werden opgetoverd tot hangende kledingrekken en de houten kapstokken zijn allemaal voorzien van het Pastoorlogo.

What else? Het Belgische designlabel MOOME voorziet de shop van meubilair en -accessoires, waardoor Pastoor tegelijkertijd ook als showroom voor de ontwerpen fungeert. Bovendien kan je ook voor je kappersbezoek terecht bij Pastoor. Voor ieder wat wils!

Info? Geopend op maandag, dinsdag en woensdag van 10 u. tot 17 u, donderdag en vrijdag van 11 u. tot 18u, en zaterdag van 10 u. tot 18 u.

Louis D'Haeseleerstraat 9
9300 Aalst

» Bekijk op kaart

0479 83 67 58 info@pastoor-aalst.be website Facebook

Pastoor Pastoor Pastoor Pastoor Pastoor Pastoor Pastoor Pastoor