Over ons

Newplacestobe is een onafhankelijke hotspotgids die voor jou op een objectieve manier op zoek gaat naar de nieuwste restaurants, bars, shops, clubs en hotels die uitblinken in interieur, concept en service.

Hoofdredactrice Eline VandeGehuchte laat zich inspireren door het bruisende stadsleven en gaat, samen met de redactie, dagelijks op zoek naar de nieuwste hotspots en verborgen parels.
We posten wat we zelf leuk vinden en passend vinden voor onze online gids.
We schrijven over hotels, bars, restaurants, nightclubs en shops in zowel België als enkele andere leuke Europese steden.
We organiseren ook “offline”-festivals – de eerste editie vond plaats eind maart 2015 in Gent, de tweede in november 2016 in Hasselt.
Ondertussen vind je ook twee Newplacestobe boeken in de boekhandel waarin we de nieuwste hotspots verzamelden, meer info vind je hier. We bekijken elke hotspot-tip grondig – suggesties zijn altijd welkom via deze link.

Met Newplacestobe samenwerken?

Newplacestobe staat open voor creatieve samenwerkingen voor onze onlinegids of onze festivals!?
Contacteer ons via info@newplacestobe.com om jouw idee voor te stellen of een mediakit aan te vragen en wie weet spreken we af in een hippe barista coffeebar!

Wil je in contact komen met onze hoofdredactrice?
Dat kan door te mailen naar info@newplacestobe.com