OR Coffee - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

OR Coffee

Gent

What? OR koffiebar hoeft geen introductie meer, het is voor menig koffieliefhebber de plek bij uitstek om rustig of net in wat gezellig geroezemoes te slurpen van dat kopje zwarte goud. Op het grote krijtbord vind je het koffiemenu terug: zwarte of ‘witte’ koffie, de opties zijn in beide gevallen legio. Ook voor homemade limonades, ontbijt of vers gebak kan je er terecht. 

Looks? Het vernieuwde Gentse Dok Noord doet dienst als vierde locatie voor OR Coffee. Een plek om te leven, werken én te shoppen. En vanaf nu dus ook om koffie te drinken. Het interieur is eenvoudig en clean. Wit heerst en wordt aangevuld met een stoere, grijze betonlook. Bestellen doe je aan de houten, warme toog. Bij zonnig weer geniet je gewoon verder buiten op de schoolstoeltjes. 

What else? Bezielers Tom en Katrien geloven in 100% direct & fair trade. Een uitdaging in de koffiewereld, maar toch slagen er erin 70% van hun koffiebonen rechtstreeks bij de telers te kopen. De overige 30% halen ze bij specialty coffee traders. OR heeft daarnaast een eigen branderij, biedt barista-opleidingen aan en verdeelt koffie in een 300-tal koffiebars.

Info? Geopend van maandag tot vrijdag van 8 u. tot 18 u. Op zaterdag van 9 u. tot 18 u. Gesloten op zondag 

Dok Noord 7
9000 Gent

» Bekijk op kaart

+32 9 223 65 00 website Facebook

OR Coffee OR Coffee OR Coffee OR Coffee