Oode - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Oode

Oostende

What?  Een ode aan Oostende, aan koffie en aan lekkere lokale producten! De koffiebar Oode ligt in het hartje van de badstad, en je geniet er van verschillende soorten koffie, biosappen, thee en ander lekkers. Honger? Dan staat het ontbijt of de lunch klaar, met verse, lokale en ecologisch verantwoorde producten. Bij Oode kan je ook terecht voor een snelle take-away. Je favoriete koffie of thee uit een biologisch afbreekbare beker, een vers ontbijtje ’to go’… Smakelijk!

Looks? Je drinkt je koffie op de barkrukjes aan de raamkant of aan kleine tafeltjes. De toog bestaat uit fijne, lichthouten planken, en in het hele interieur wordt leuk gespeeld met licht en donker, met zwart en wit. De muur ernaast doet dienst als suggestiebord. Strak en gezellig, dus.

What else? Deze koffiebar serveert niet alleen biologische sappen en versnaperingen met lokale producten, je kan er ook vanop aan dat je hier verpakkingvrij consumeert. Van de huisgemaakte ijsthee tot het koekje bij de koffie: er komt geen verpakking bij te pas.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 8.00 tot 17.30 u; op zaterdag van 9.00 tot 17.30 u. Gesloten op zondag en maandag. Tijdens de zomermaanden kunnen de openingsuren afwijken.

Aartshertoginnestraat 45
8400 Oostende

» Bekijk op kaart

+32 59 44 00 29 info@oode.be website

Oode Oode Oode Oode Oode Oode