Ohne - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ohne

Gent

What? OHNE is het Gentse alternatief voor de klassieke supermarkt. Het is de allereerste winkel in de Arteveldestad waar je voeding en andere dagdagelijkse producten koopt op een afvalarme manier. Dankzij korte ketens en lokale productie vermijdt OHNE lange transporten en de vele verpakkingen. Hier breng je dus zélf herbruikbare potten of zakken mee en die vul je zélf naar hartenlust in de winkel. Dranken, peulen, beleg, fruit, snacks, vleesvervangers en zelfs verzorgings- of onderhoudsproducten zitten in het aanbod.

Looks? Eyecatcher bij Ohne is ongetwijfeld de ingrediënten-muur. De winkel heeft een rustige look met veel houtwerk en krijgt een fleurige toets door de (wilde) kruiden en bloemen.

What else? De vijf Gentenaars die deze zaak oprichtten geloven er staalhard in dat de supermarkt van de toekomst geen verpakkingen meer nodig heeft.  Bovendien zijn ze steeds op zoek naar lokale producenten met dezelfde overtuiging en geeft jonge, kleinschalige en/of seizoensgebonden foodies de kans hun producten aan te bieden in de shop.

Info? Open van maandag tot zaterdag van 10 tot 19 u. Zondag gesloten.

Steendam 59
9000 Gent

» Bekijk op kaart

0483 01 08 51 contact@ohne.be website Facebook

Ohne Ohne Ohne Ohne Ohne Ohne Ohne