Ogst - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ogst

Hasselt

What? Sébastien Wygaerts en Diederik Herbots stapten van Couvert Couvert in Heverlee over naar hun eigen zaak Ogst in Hasselt. Sébastien assisteerde 7 jaar lang de broers Folmer in deze sterrenzaak. Diederik is naast gastheer ook bezield wijnkenner en focust op natuurwijnen. Samen sloegen ze de handen ineen en laten ze je in Ogst de Belgisch-Franse keuken ontdekken. Alles is hier puur, kwalitatief en toch zeer toegankelijk.

Looks? De authenticiteit van de gerechten vind je ook terug in de inrichting van Ogst. Beide heren gingen zelf aan de slag om het karaktervolle pand van beauty shop naar gezellig restaurant te transformeren. De vloer van licht parket vormt een mooi contrast met de ruwe stenen muur en zwarte zitbank.

What else? De naam Ogst is een dialect verbastering voor ‘oogst’, wat verwijst naar de pure, seizoensgebonden producten.

Info? Open van dinsdag tot vrijdag van 12 u. tot 13u30 en ’s avonds van 19 u. tot 21 u. Zaterdagavond ook open. Gesloten op zaterdagmiddag, zondag en maandag.

Ridder Portmansstraat 4
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

011/413.813 info@ogst.be website

Ogst Ogst Ogst Ogst Ogst Ogst Ogst Ogst