Oficina - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Oficina

Brussel

What? Oficina is een soulfoodrestaurant waar de veggies onder ons het hart kunnen ophalen: de helft van de menukaart is vegetarisch. Sanne en Orry (het duo werkte al eerder samen in Humphrey) werken met producten van lokale boeren en seizoensgebonden. De gerechtjes zijn eerlijk eenvoudig, de bediening ongekunsteld charmant. Hier kom je voor een gemoedelijke avond met lief of vrienden, een goed glas wijn of een take-away coffee!

Looks? Het interieur werd onder de loep genomen door ervaringsdeskundige Frédéric Nicolay, een investeerder in lokale ambiance die doorheen de jaren menig Brussels pand een hippe, frisse wind inblies. Zo ook bij Oficina: wie hier binnenstapt, voelt zich snel thuis. En daar hebben de tweedehands meubelen (zelfs het bestek en service) zeker iets mee te maken. Strak hout en beton worden aangevuld met nostalgische details.

What else? Wees niet verrast als je eens een “lelijke” groente krijgt voorgeschoteld, die zijn niet mooi genoeg voor de veiling, maar wél goed genoeg voor Oficina!

Info? Geopend van maandag t.e.m. vrijdag van 12 u. tot 22 u.

 

 

Foto’s: Koen Verswijver

Aalststraat 16
1000 Brussel

» Bekijk op kaart

0472 04 95 30 Facebook

Oficina Oficina Oficina Oficina Oficina