Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Odette Lunettes pop-up

Antwerpen

What? Pop-up van het gelijknamige brillenlabel in hartje Antwerpen: Odette Lunettes. Met de eigenzinnige monturen ontworpen door de al even eigenzinnige actrice en zangeres Eline De Munck. De jaarlijkse pop-up zou normaal gezien dit jaar op 26 mei de deuren sluiten, maar wordt wegens groot succes verlengd tot 14 juli. Tijd genoeg dus om nog wat modellen op je neus te gaan zetteen.

Looks? De strak vormgegeven pop-up staat volledig in het teken van de twee nieuwe Odette Lunettes collecties: Voyeur en Allure. Kleurrijke beelden uit de reclamecampagne sieren de muren van de ruimste locatie tot nog toe. Kijk zeker ook eens met bijzondere aandacht naar de magnetische brillendoosjes, die werden ontworpen door designer Roel Vandebeek. 

What else? Wie zich makkelijk geïntimideerd voelt in het bijzijn van Bekende Vlamingen moeten we toch even waarschuwen: de kans is bijzonder groot dat je Eline De Munck herself in de winkel aantreft. Gewoon blijven ademen, eens vriendelijk lachen en als je echt punten wil scoren: een bril kopen.

Info? Nog open tot 14 juli.

Odette Lunettes pop-up Odette Lunettes pop-up Odette Lunettes pop-up Odette Lunettes pop-up Odette Lunettes pop-up