Oats & Heremiet - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Oats & Heremiet

Kortrijk

What? Oats & Heremiet is een totaalconcept waar een foodbar, voedingswinkel en modezaak samenkomen. De zaak wordt uitgebaat door de vriendinnen Stephanie en Chloé. In de foodbar heerst een healthy take-away concept waar je zowel terecht kunt voor ontbijt, lunch en snacks. De modezaak biedt een collectie van Tissumano in combinatie met vintage tweedehandskledij en aangevuld met interieurgadgets en accessoires. Daarnaast worden er maandelijks workshops en evenementen georganiseerd.

Looks? Het interieur van Oats & Heremiet straalt enige zachtheid en elegantie uit. De witte muren worden afgewisseld door houten accenten aan de muren en de zitbankjes met de kleurrijke kussentjes. De open keuken met marmeren toog creëert een huiselijk en toch stijlvol gevoel. De ophangende gloeilampen geven de zaak een warme gloed. In het gedeelte van de kledingzaak is de inrichting meer ingetogen en meer industrieel. Het kader met betonelementen en de stalen buizen waar de kledij aanhangt zorgen ervoor dat de kleding meer opvalt.

What else? Stefanie en Chloé zorgde ook voor een fotostudio in hun zaak, zodat klanten de foto’s op sociale media kunnen posten. Dat gaat samen met hun motto: een zaak waar de beleving centraal staat!

Info? Maandag tot vrijdag geopend van 9 u. tot 18 u. Zaterdag open van 10 u. tot 19 u. Zondag gesloten.

Sint-Janslaan 5
8500 Kortrijk

» Bekijk op kaart

056 19 41 40 oats.heremiet@gmail.com Facebook

Oats & Heremiet Oats & Heremiet Oats & Heremiet Oats & Heremiet