Nunchi - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Nunchi

Gent

What? Nunchi is de eerste bento bar in het kloppend hart van Gent. Een bento is een Aziatische maaltijd met een bepaalde verhouding van koolhydraten, proteïne en groente. Geen zware maaltijden hier, maar net eentje die je energie geeft. De bento box kan je dagelijks afhalen of ter plaatse verorberen. Nunchi serveert niet enkel de Aziatische keuken, maar biedt gerechten aan van over heel de wereld. Afhankelijk van het weer en de seizoensproducten, kan je er elke week terecht voor andere maaltijden. Ideaal voor diegene onder ons die van afwisseling houden op hun bord.

Looks? Bij Nunchi kom je terecht in een gezellig en vrolijk interieur. Uitbaters Jet Valstar en Michael Pilozzi namen zelf een groot deel van de inrichting onder handen en het eindresultaat kan gerust Pinterest-perfect genoemd worden. De kurken bar springt meteen in het oog, net als de speelse details die hier en daar voorkomen, zoals een roze flamingo op de muur of bijzondere plantjes op de vensterbanken.

What else? De naam Nunchi betekent aanvoelen waar mensen behoefte aan hebben en daarop reageren. Dat doen de uitbaters door steeds hun gerechten aan te passen, elke week kan je een nieuwe weekmenu vinden.

Info? Nunchi is open van maandag tot vrijdag van 12 u. tot 20 u.

Baudelostraat 37
9000 Gent

» Bekijk op kaart

info@nunchi.eu website Facebook

Nunchi Nunchi Nunchi Nunchi