Nimman - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Nimman

Antwerpen

What? Nathalie Meskens en echtgenoot Jeroen Van Dyck hebben er een tweede ‘kindje’ bij met Nimman. Nu hun eerste zaak Yam Thai drie jaar bestaat, vonden ze de tijd rijp om hun liefde voor de Thaise keuken naar een hoger niveau te tillen. Je proeft bij Nimman van de verrassende Thaise keuken zoals de eigenaars ze zelf het liefste hebben: een combinatie van de fijne keuken met het eerder ruwe streetfood.

Looks? Het is geen geheim dat Nathalie en Jeroen hun hart verloren aan Thailand. Ook het interieur is daardoor geïnspireerd. Aan de grote houten bar geniet je van een aperitief, daarna neem je plaats aan de houten tafels met zwarte stoelen of op de zwarte lederen banken. Dankzij de witte muren en de grote ramen krijgt het restaurant een heel fris en ruim gevoel.

What else? De naam Nimman komt van de gelijknamige buurt van hun favoriete Thaise stad Chiangmai. Bij Nimman hoef je je hoofd niet te breken over welk gerechtje je zal kiezen, met een zorgvuldig samengesteld menu dat geregeld verandert, geniet je sowieso de hele avond. Ook voor vegetariërs!

Info? ’s Avonds open vanaf 19 u. Gesloten op maandag en dinsdag. De prijs? Tussen 40 en 50 euro.

 

Foto’s: Lies De Mol

Stadswaag 9/10
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

032/93.80.64 website

Nimman Nimman Nimman Nimman Nimman Nimman Nimman Nimman