NIEUW: vanaf nu alle hotspots ook op kaart! - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Artikel

NIEUW: vanaf nu alle hotspots ook op kaart!

Dat Newplacestobe.com dé online referentie is voor al wie op zoek is naar de nieuwste en hipste adresjes, is al lang geen geheim meer. Maar voortaan maken we die zoektocht naar de beste hotspots nog heel wat eenvoudiger. Wie vanaf nu naar www.newplacestobe.com surft, kan ook gebruik maken van onze wereldkaart!

 

Dagelijks gaan we op zoek naar de nieuwste, net geopende adressen en filteren we op de uitzonderlijkheid van het concept, de vormgeving van het interieur en de kwaliteit van service en food. Newplacestobe is op maat van elke kosmopoliet die zin heeft om de nieuwste en beste insidersadressen als eerste te ontdekken.

Op zoek naar een hotspot in Leuven? Of ga je een weekendje naar Amsterdam? Zin in pizza vanavond of hou je het lekker vegetarisch en gezond? Meteen ook een overnachting erbij? Vul de zoekbalk in en ga op zoek naar dé hotspot in jouw buurt. 

 

 

Nog geen duidelijk programma uitgestippeld?

Klik op het pijltje en ga via geolocatie op zoek naar de leukste adresjes bij jou in de buurt, op desktop, laptop, tablet of smartphone!