My Place - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

My Place

Gent

What? In My Place ben je welkom voor meer dan een koffie. Je vindt er de ruimte en mogelijkheid om in alle rust te werken (via de gratis WiFi of met old school krijtborden). De eigenwijze kaart lest de dorst met meer dan een dampende kop en ook de kleine honger wordt er gestild dankzij de open keuken. Voor eigenaars Michael en Line was het een geslaagde carrièreswitch: ze ruilden hun drukke baan op de luchthaven in voor het openen van deze gezellige koffiebar waar iedereen zich thuis kan voelen.

Looks? De Kortrijksesteenweg in Gent is zo’n straat vol authentieke herenhuizen. My Place bevindt zich dus in een herenhuis dat nood had aan een grondige renovatie, zonder het eigenzinnige karakter van het pand zelf te verliezen. Michael en Line behielden de originele plankenvloer en smukten de oude schouwen op met grote zwartwit foto’s van Gent. Er is veel ruimte, dat maakt het lunchen aan de houten tafeltjes aangenaam en rustig. De groene toets van de huisstijl geeft een moderne look aan het geheel.

What else? Zodra de zon schijnt kan je een plekje zoeken in het stadstuintje. Koffie kan je altijd meenemen voor onderweg. Hou de website in de gaten: er staat geregeld eens een leuk evenement gepland op feestdagen, een brunch met de heerlijke kwaliteitsproducten bijvoorbeeld.

Info? Open van maandag tot vrijdag van 8 u. tot 18 u. In het weekend gesloten. Tenzij anders vermeld op de website of Facebook.

Kortrijksesteenweg 27
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 245 54 00 line@atmy.be website Facebook

My Place My Place My Place My Place My Place My Place My Place My Place My Place