Must-Visit: 3 x Wasbar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Artikel

Must-Visit: 3 x Wasbar

Wie hotel mama – al dan niet voorgoed – heeft verlaten, moet zelf aan de slag met de wasmachine. Maar niets vervelender dan de oersaaie routine van het wachten op je was in een TL-verlichte wasserette, toch? Wasbar maakte er korte metten mee en veranderde ‘de was doen’ in een sociale happening.

Bij de Wasbar in Gent, Antwerpen of Kortrijk ontmoet je je vrienden, werk je rustig verder met gratis wifi of pik je een gezellig huiskamerconcert mee. Maar ook zonder was kan je er terecht voor een pitstop: brunch, kraakverse bagels, soep, gebak, frisse pintjes en cocktails of een kop dampende (speciality) koffie – er is voor ieder wat wils!

Wasbar Gent

Gent

De Gentse Wasbar was de allereerste vestiging van het succesrecept en tot op vandaag nog steeds een trekpleister voor wie z’n was wilt doen in retro-setting, heerlijk (laat) wil ontbijten of gewoon een leuk concertje wil meepikken. Place to be is de Nederkouter: een upcoming wijk in hartje Gent.

Meer info

Wasbar Antwerpen

Antwerpen

Aan het populaire Zuid – where else – vind je ook een Antwerpse versie van de Wasbar. Grote wasjes, kleine wasjes én heerlijk brunchen (met bagels) of cocktails nippen, in niet nader bepaalde volgorde – het kan er allemaal. Het lichtrijke hoekpand nodigt uit tot een hele dag blijven zitten en tijdens de zomer baadt ook het terrasje vooraan in het zonlicht!

Meer info

Wasbar Kortrijk

Kortrijk

Wasbar Kortrijk is de derde vestiging van de hippe reeks wasserettecafés waar je terecht kan met of zonder was. Ontbijten, brunch, lunch of gebak: (kleine) hongers worden er gestild, grote dorst gelest. Hou ook de agenda in de gaten voor after-work-apero’s en huiskamerconcertjes!

Meer info