Mucho Gusto - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Mucho Gusto

Hasselt

What?  In koffiebar Mucho Gusto drink je niet zomaar een koffie. Voor de koffie de bar bereikt, gaat er een uitgebreid selectieproces aan vooraf. Naast de eigen soorten koffie, bieden ze ook een uitgebreid assortiment van binnen-en buitenlandse koffiebranderijen zoals The Coffee Collective en Square Mile Coffee Roasters. Elke koffieliefhebber kan er zijn smaak vinden, met of zonder de hulp van uitbater en Belgisch Kampioen Koffieproeven, Roel Driesen.

Looks? In Mucho Gusto heerst een huiselijke sfeer. Hoewel de basiskleuren in het interieur zwart en wit zijn, brengen de houten afwerkingen van de vloer en de toog de warmte naar binnen. Details zoals de plantjes, antieke mat en gloeilampen maken van de bar een gezellige plaats. Wanneer je een zonnestraaltje wil meepikken, kun je terecht op het kleine terras voor de zaak.

What else? Krijg je maar niet genoeg van Mucho Gusto’s koffie? In de bar kun je koffiebonen kopen, zodat je ook thuis van een heerlijk kopje koffie kunt slurpen.

Info? Maandag tot zaterdag open van 10 u. tot 18 u. Zondag open van 14 u. tot 18 u. Eerste maandag van de maand gesloten, met uitzondering van de vakantieperiodes.

Zuivelmarkt 44
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

+32 (0)474 94 56 94 roel@muchogustocoffee.be website

Mucho Gusto Mucho Gusto Mucho Gusto Mucho Gusto Mucho Gusto Mucho Gusto Mucho Gusto