Motown Zomerbaar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Motown Zomerbaar

Eeklo

What? De Motown Zomerbaar is dé nieuwste hotspot in Eeklo en omstreken. Het is een feeëriek parkcafé voor alle generaties. De kleinsten hebben alle ruimte om te spelen en wanen zich ook wel eens op een kleine kinderboerderij. Naast gezellig verpozen en aperitieven kan je hier terecht voorkan voor verse, biologische gerechten (met groenten uit diezelfde tuin) en een fijn streepje muziek.

Looks? Het is de historische hoeve van schepen Bob D’Haeseleer die dienst doet als locatie. De grote tuin bleek perfect voor het uitbouwen van een (ecologisch en maatschappelijk) pop-up concept, in samenwerking met VZW Motown. Het decor van de Zomerbaar ademt groen en rust uit. Elk meubelstuk is bovendien van (gerecycleerd) hout. Zachte, kleurrijke kussentjes maken het zomergevoel af.

What else? Jonas en Fee van pop-up Eetbaar, voor televisiekijkend Vlaanderen bekend van Mijn Pop-uprestaurant, zetten hun paleoconcept verder in deze Zomerbaar. Ze serveren er paleo-tapa’s en ook enkele volledige gerechtjes.

Info? Open op vrijdag en zondag, wanneer het niet regent. Houd de Facebook-pagina in de gaten voor updates!

Motown Zomerbaar Motown Zomerbaar Motown Zomerbaar Motown Zomerbaar Motown Zomerbaar Motown Zomerbaar Motown Zomerbaar Motown Zomerbaar