Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Mission Masala

Antwerpen

What? Na twee succesvolle foodtrucks was een vaste stek de logische stap voor Mission Masala. In dit walhalla van lekkernijen proef je van: jawel Indisch soulfood. Bezielers Pavan en Tim zetten de Indische keuken op de kaart zetten met een urban coolness. Kies uit classics als tandoori chicken, samosa of kikkererwtencurry. Of ga voor de burgerversie van authentieke gerechten, met bijpassende namen. Wat dacht je van Bombay Badboy (lamsvlees) of Pow Pow Paneer (Indische kaas)? Ook voor een verfrissend drankje is de keuze ruim. Originele cocktails, chai masala of gewoon een Indisch biertje, het is allemaal voor handen. 

Looks? Stap binnen en je bevindt je op een gezellige, drukke hoekstraat in Bombay. Overal zie je verwijzingen naar de Indische cultuur. Let bijvoorbeeld op de Bollywood-posters, de straatlantaarns en de Indische letters op de stoelen. En voor wie heel goed kijkt: in het strepenpatroon van de tijgers zit ‘Mission Masala’ verstopt. Met de blauwe luifels, de vrolijke lichtjes en enorme letters kan je bovendien niet naast het pand kijken.

What else? Uitbaters Pavan en Tim zijn niet alleen een match made in heaven op persoonlijk vlak, ook op culinair gebied vullen ze elkaar perfect aan. Zij leerde de geheimen van de Indische keuken kennen van haar Indische moeder. Hij stond dan weer aan de wieg van Barrio Cantino foodfestival en heeft een grote liefde voor spicy food.

Info? Geopend dinsdag tot en met zaterdag van 18u tot 23u. Gesloten op zondag en maandag.

Dendermondestraat 68
2018 Antwerpen

035016010 website

Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala Mission Masala