Minne - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Minne

Gent

What? Aan de voet van de Minnemeersbrug vind je eethuis Minne. Je kan er de hele dag door terecht voor ontbijt, brunch, lunch en vieruurtjes. De dames en zaakvoersters Rocio en Margot geloven dat kwaliteit voor kwantiteit staat en dat proef je in hun eenvoudige maar lekkere gerechten. Rocio verwerkt ook nog eens haar Spaanse roots en furie in de keuken en dat maakt de borden net iets kleurrijker. Alle ingrediënten zijn dagvers dus op = op. Donderdag is veggiedag, vrijdag visdag!

Looks? Bij Minne vind je geen design meubelen, wel heel veel second hand materiaal. Zo werd de oude toog opgeknapt in plaats van een nieuwe te ontwerpen. Eyecatcher is de opvallend kleurrijke tegelvloer. Op het grote krijtbord vind je het menu dat dagelijks wisselt.

What else? Rocio bedacht het concept Think Outside the Picknickbox: je haalt een picknickpakket op bij Minne en verslindt het even later vlakbij in het Baudelopark of aan het water. Minne heeft een klein terras en bij heet weer staat er al eens een mini-zwembadje/voetbadje klaar.

Info? Maandag tot vrijdag open van 9 u. ’s ochtends tot 17 u (op vrijdag kan het uitlopen tot 21 u!). Zaterdag gesloten. Zondag is brunchdag van 10 u. tot 15 u.

Kongostraat 2
9000 Gent

» Bekijk op kaart

093983338 website Facebook

Minne Minne Minne Minne Minne Minne Minne