MESA - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

MESA

Antwerpen

What? Authentieke recepten uit alle hoeken van de wereld op één kaart. Denk aan een ceviche uit Peru, een visgerecht uit Libanon of een dessert met citroenen van de Amalfikust. Of hoe de bezielers van Tomorrowland, Manu en Michiel Beers, trouw blijven aan hun werelds publiek.

Looks? De people of tomorrow zijn wel wat gewoon als het over indrukwekkende settings gaat. Het team achter die settings werkte ook het interieur van MESA uit. Geen felle kleuren of fantasierijke verhalen hier, wel een combinatie van hout, staal, steen en donkere tinten. Het zorgt voor een stoere en toch gezellige sfeer. Blikvanger is de barkast die tot aan de nok loopt, gemaakt met vintage eik uit oude treinwagons. De knipoog naar de ‘world’ is een gigantische wereldkaart in blauwstaal. Op de eerste verdieping kan je aanschuiven aan de Chef’s Table met zicht op de smeedijzeren keuken.

What else? Fine food is één ding, nice drinks een ander. Alle gerechten kregen matching cocktails, ontwikkeld door mixologist Paul Morel. Vanaf 21u is MESA trouwens open als bar.

Info? Dinsdag gesloten. Alle andere dagen open van 19 uur tot 23 uur. Donderdag, vrijdag en zondag ook ’s middags geopend, van 12 uur tot 15 uur. Reserveren vanaf 4 personen kan via hun site.

 

Kloosterstraat 99
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0496 67 53 99 info@mesa.world website Facebook Instagram

MESA MESA MESA MESA MESA MESA MESA MESA MESA