Mercado

Antwerpen

What? In het centrum van Antwerpen waan je je voortaan heel even in pakweg Barcelona, Kopenhagen of London en daar heeft Mercado alles mee te maken. Het brengt het concept van de overdekte foodmarkets en de gezellige sfeer die daarbij hoort voor het eerst naar België, op een wel heel iconische locatie. Je ontdekt er internationale en lokale culinaire trends van jong en gevestigd Antwerps talent. Een greep uit het aanbod: Karnivoor voor het fijnste vlees, Yalla Yalla brengt streetfood uit Beirut, het beste uit de zee in een viskraam van Philippe Hawinkel (bekend van Plateau Royal), Mixco brengt Mexicaans lekkers, er is een goddelijke stand met kaviaar en wijnen van topsommelier Sepideh (bekend van Divin), …

Looks? Het voormalige postkantoor is de locatie van dienst: een beschermd monument in het historische stadscentrum. Het authentieke karakter van het pand bleef bewaard en geeft karakter aan het geheel. De kramen zelf werden in een hip jasje gestoken door het gebruik van zwart staal, verschillende lampen en planten. Zitten doe je aan de lange, houten picnicbanken of op hoge krukken aan de toog.

What else? Mercado organiseert wekelijks events: van party’s en discobars tot live muziek en kunstexpo’s, neem een kijkje op de website of volg de social media kanalen om up to date te blijven.

Info? Geopend van woensdag t.e.m. zondag vanaf 11 u. Maandag en dinsdag gesloten.

Groenplaats 43
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

info@super-mercado.be website

Mercado Mercado Mercado Mercado Mercado Mercado Mercado Mercado Mercado Mercado