Maurice Coffee Bar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Maurice Coffee Bar

Antwerpen

What? Voormalig Ketnetwrapster, trotse eigenares van breilabel Maurice, en actrice Véronique Leysen opende in Antwerpen haar Maurice Coffee Bar. Op de menu staan naast breiwerk ook artisanale Maurice koffie en verse New Yorkse lekkernijen zoals scones, pretzels, smoothies, iced teas en een echte NY cheesecake. Véronique gaat volledig voor het authentieke en zorgt er dan ook voor dat alles homemade is. Zo volgde ze een baristacursus en koos ze voor een artisanaal bereide slow coffee van koffiebranderij Vandekerkhove in Gent.

Looks? Het retro interieur werd voorzien van speelse brei-elementen. Zo dragen de stoelen bijvoorbeeld sokjes. De koffiebar wordt vergezeld door het vrolijke pastelgroene Maurice caravannetje.

What else? Op zondag kan je vanaf 12u terecht in de caravan voor een zondags hotdog vier-uurtje op het Maurice terras. Daarnaast kan je je favoriete Maurice koffiemelange ook meenemen naar huis en kan je een breiworkshop met brunch reserveren. Toekomstplannen? Eens Véronique goedkeuring krijgt voor een vaste caravanstaanplaats in Antwerpen of Gent wil ze er ook koffie en sapjes schenken tussen haar vrolijke breiwerk.

Info: Maandag tot vrijdag: 9.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 18.00
Elke eerste zondag van de maand is Maurice open: 11.00 – 18.00

Schoenmarkt 35
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 202 95 29 info@mauriceknitwear.com website Facebook

Maurice Coffee Bar Maurice Coffee Bar Maurice Coffee Bar Maurice Coffee Bar Maurice Coffee Bar Maurice Coffee Bar Maurice Coffee Bar