Marcel Burger Bar - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Marcel Burger Bar

Brussel

What? Back to the basics: bij Marcel Burger Bar draait alles rond betaalbare kwaliteit en pretentieloze, huisgemaakte producten. Je kan er proeven van klassieke burgers, maar ook van veggie burgers, vegan burgers, lamsburgers of burgers met kip. Om je het water in de mond te doen lopen: de Crispy Chicken bestaat uit kip, smalle frietjes, avocado, spinazie, uienconfituur en een curry-kokossausje, een Sweet Lamb is gevuld met lamsvlees, gouda kaas, komijn, rode ui, sla, tomaat en koriander. Je burger kan je trouwens aanvullen met side dishes als zoete aardappelfrietjes, onion rings, nachos met guacamole, coleslaw…

Looks? Met als boegbeeld een grappige Engelse bulldog op de venster en op de oranje luifel, valt Marcel Burger Bar meteen op. De kans dat je Marcel (de hond in kwestie) ook écht tegenkomt, is reëel. Het interieur is retro-getint en speels: de zitplaatsen hebben elk een andere hoogte van rugleuning, de oranje-bruine tegels, verschillende vloeren, een jungle in het toilet… De grote bar van walnoothout en antieke tegels is de blikvanger van de zaak, net als de open keuken waar je de vrolijke chefs aan de slag ziet.

What else? Bierspecialist David werkte samen met Marcel een origineel concept uit: bij elke hamburger koos hij een passend Belgisch biertje, zo komen alle smaken volledig tot hun recht.

Info? Open van dinsdag t.e.m. vrijdag van 12 u. tot 14 u. 30 en van 19 u. tot 22 u. 30. Op zaterdag van 12 u. tot 15 u. 30 en 19 u. tot 22 u. 30, op zondag enkel ’s middags van 12 u. 30 tot 15 u. 30.

 

Rue Américaine 87
1050 Brussel

» Bekijk op kaart

02 534 34 34 marcel@marcelburgerbar.com website Facebook

Marcel Burger Bar Marcel Burger Bar Marcel Burger Bar Marcel Burger Bar Marcel Burger Bar Marcel Burger Bar Marcel Burger Bar