Ma en ik - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Ma en ik

Sint-Amandsberg

What? In een voormalige kruidenierszaak tussen Aannemersstraat en Toekomststraat in Sint-Amandsberg (Gent), kan je terecht bij Ma & ik. Moeder Véronique en dochter Lien ontvangen je er met open armen. Het doelpubliek: buurtbewoners die alweer niet in de supermarkt geraakt zijn die wel zin hebben in een lekkere kom verse soep, rijkelijk belegde boterhammen, de pasta van het huis of homemade gebak of dessert.

Looks? De witbetegelde gevel springt al meteen in het oog. Verder zorgt de muntgroene muur en de houten bar voor een zachte ondertoon. De sanseveria’s maken het plaatje compleet.

What else? Op zaterdag serveren Lien en Véronique ontbijt met onder andere bio yoghurt, homemade granola, vers fruit, banana pancakes en kraakvers brood met beleg. Ook afhalen is mogelijk, daarvoor vul je best vóór 11u het online bestelformulier in om lunch te reserveren. Voor avondmaal heb je tot 18u de tijd.

Info: Open van maandag tot vrijdag van 11-21u. en op zaterdag van 9-17u.

Aannemersstraat 1A
9040 Sint-Amandsberg

» Bekijk op kaart

09 391 45 46 info@ma-en-ik.be website Facebook

Ma en ik Ma en ik Ma en ik Ma en ik Ma en ik