LouLou

Amsterdam

What? LouLou is een food- en cocktailbar in West-Amsterdam. Van dusk till dawn kan je er lanterfanten, borrelen, (after) dineren en zelfs werken. Een echte hangout spot dus. Van gezonde smoothies en Chinese thee tot originele hapjes en stevige maaltijden: bij LouLou is er voor elk wat wils. Een diverse greep uit het aanbod: vongole, king prawns, de Asian Steak Tartare, oesters met een Bloody Mary erbij, geroosterde aubergine of een Tommahwak steak van de grill. Na het avondeten (bij LouLou zelf maar ook als je van elders komt) kan je plaatsnemen in geschikte hoekjes om te blijven hangen, napraten of een laatste cocktail te proberen.

Looks? LouLou is hedendaags en boho-chique ingericht. De betonnen vloer, donkere muren, vintage accessoires en muurschilderingen vormen samen een hip interieur dat in iedere hoek van de zaak een beetje verschilt. Vooral de plantenwand is een eyecatcher.

What else? Iedere maand brengt LouLou kunst van lokale bekende en minder bekende kunstenaars. Naast de bar is er een kunstverzamelingsmuur, de werken die daar tentoon worden gesteld, worden ook online verkocht.

Info? Maandag tot en met zondag vanaf 9 u. Keuken tot 22 u.30. Bar open tot 1 u.

Kwakersplein 2
Amsterdam

» Bekijk op kaart

020 - 612 44 55 website

LouLou LouLou LouLou LouLou