Lost in Pablos - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Lost in Pablos

Gent

What? Lost in Pablos is veel meer dan gewoon een herenwinkel voor de modieuze man! Hier ben je aan het juiste adres voor trendy mannenmode, voor maatwerk en voor persoonlijk advies van kop tot teen. Deze shop kiest resoluut voor een leuke mix van merken met elk een eigen verhaal: jong, handgemaakt, kleinschalig, fairtrade… Alle accessoires die je bij Lost in Pablos vindt, zijn van de hand van Belgische ontwerpers.

Looks? Deze hotspot is ondergebracht in een uniek pand met opvallende groene gevel in de Gentse binnenstad. Het ‘casual chic’ van de collectie vertaalt zich ook in het hippe interieur met vintage accenten en dito kunstwerken.

What else? Zaakvoerster Lisa deed 13 jaar ervaring op bij onder meer Café Costume. Ze maakt het nu tot haar missie om persoonlijk stylingadvies te geven, helemaal volgens stijl, budget en bodytype van de man in kwestie. De naam van de winkel, ‘Lost in Pablos’, zag ze in een droom op de etalageruit staan, en hij bleef plakken!

Info? Geopend op woensdag en van maandag tot zaterdag van 10.00 tot en met 18.00 u. Gesloten op zondag en dinsdag.

Onderstraat 28
9000 Gent

» Bekijk op kaart

+32(0)9 279 89 90 found@lostinpablos.be website

Lost in Pablos Lost in Pablos Lost in Pablos Lost in Pablos Lost in Pablos Lost in Pablos Lost in Pablos Lost in Pablos Lost in Pablos