Little Things - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Little Things

Sint-Amandsberg

What? Brunch, lunch én kunst: Little Things combineert ze moeiteloos alledrie. Kleine en grote honger worden er gestild: van rijkelijk gevulde bagels en verse pasta’s tot couscous met gehaktballetjes en een visstoofpotje – er is voor ieder wat wils, al dan niet vegetarisch. Wat je wanneer eet, kies je trouwens volledig zelf. Een slaatje als ontbijt of american pancakes als lunch? Bij Little Things is dat volledig oké. Aan het roer staan Tibbe en Melia, tweelingzussen met een grote liefde voor (eerlijk) koken en een passie voor reizen en kunst.  

Looks? Little Things huist op een plek net buiten het drukkere Gentse stadscentrum. De ruimte werd licht gehouden: wit en blank hout voeren de boventoon. Hier en daar een bloemetje zorgen voor de frisse toets.

What else? In een ideale setting kan je bij Little Things ook geniet van kunst: de dames zetten geregeld een andere artiest en zijn of haar kunstwerken in de kijker.

Info? Geopend op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9 u. tot 17 u. Woensdag van 8 u. 30 tot 17 u. Zondag van 9 u. tot 15 u. Gesloten op maandag.

Antwerpsesteenweg 420 A
9040 Sint-Amandsberg

» Bekijk op kaart

0477 83 62 37

Little Things Little Things Little Things Little Things