Lily - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Lily

Mechelen

What? Lily is een vrolijke en frisse conceptstore waar je terecht kan voor een complete, nieuwe outfit maar even goed voor interieurgadgets en cadeautjes. Lily staat voor Life’s Little Luxuries: betaalbare (kleine) accessoires en kleren die je niet bij de grote ketens vindt. De kledij komt van verschillende merken en vormt een mix van Frans klassiek, elegant en hip, Scandinavisch getint. Bezielster is Kelli Van Hees, zij startte ooit een mini-boetiek in Mechelen, vandaag is Lily wel degelijk een volwaardige winkel te noemen. Ondertussen is de tweede vestiging, in Oostende, het vervolg van het Mechelse succesverhaal.

Looks? Wie Lily binnenstapt, maakt een wandeling door Pinterest – of zo voelt het toch een beetje. De winkel in Mechelen is gezellig en hip ingericht. Scandinavië (nog steeds) boven want ook hier vind je vooral warm hout en strak wit terug.

What else? In Lily kan je ook vaak terecht voor workshops of events. Online shoppers halen hun hart op in de Lily-webwinkel.

Info? Open van maandag tot vrijdag van 10 u. tot 12 u. 30 en van 13 u. tot 18 u. Zaterdag doorlopend tot 18 u. Zondag gesloten.

Onze-lieve-vrouwestraat 120
2800 Mechelen

» Bekijk op kaart

0484 989 853 info@shoplily.be website

lily mechelen Lily Lily Lily Lily Lily Lily