L'Harmonium - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

L’Harmonium

Ukkel

What? L’Harmonium is een café waar je ook terecht kunt voor huisbereide gerechten en een goede, al dan niet kunstzinnige babbel. Het is een ontmoetingsplek en op hetzelfde moment ook een artistiek atelier: je ontdekt er tentoonstellingen, expo’s, workshops, concerten, tijdschriften, cd’s, … Er is bovendien heel wat materiaal beschikbaar zodat klanten zich artistiek kunnen uitleven en werk kunnen exposeren. Op de menukaart vind je eerlijke koffie, thee, bieren en wijn, maar ook gebak, soep, pannenkoeken en kleine gerechten (steevast gemaakt met producten van handelaars uit de buurt). Op zaterdag is er een brunchmenu!

Looks? Tussen de houten lambriseringen en parketvloeren van een gezellige oude speelgoedwinkel in de kleurrijke Vanderkinderestraat hebben uitbaatsters Florence en Charlotte een levendige plek gecreëerd. Achteraan het café is een grote ruimte voorzien voor tentoonstellingen en daar staat ook het bijzondere harmonium – what’s in a name: een instrument van meer dan een eeuw oud en afkomstig van Charlotte’s oma. Vintage voert dan ook de boventoon in L’Harmonium.

What else? De wanden van L’harmonium hangen vol kastjes waar je materiaal uit mag nemen om ter plaatse te schetsen of tekenen. De mooiste resultaten worden trouwens meteen aan de muur gehangen! Wie de smaak volledig te pakken heeft, kan er ook meteen schetsboekjes of tekenmateriaal kopen.

Info? Open van dinsdag tot zondag van 11 u. 30 tot 22 u.

Vanderkinderestraat 293
1180 Ukkel

» Bekijk op kaart

02 346 18 05 contact.lharmonium@gmail.com website

l'harmonium L’Harmonium L’Harmonium L’Harmonium L’Harmonium L’Harmonium