Les Cabanes de Marie - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Les Cabanes de Marie

Arquennes

What? Les Cabanes de Marie is een luxueuze boomhut voor een rustige nacht zeven meter boven de grond. Rustig slapen, ver weg van alle zorgen en drukte kan ook op een boogscheut van Brussel. In Château de la Rocq kon je al eerder terecht voor allerlei events en meetings in een feeëriek kader, maar nu kun je er ook een nacht beleven in een boomhut, zeven meter boven de grond.

Looks? Terug naar de natuur, zonder verlies aan comfort. Ook het houten interieur zorgt voor dat natuurlijk gevoel. De hoogte en structuur van het dak wordt benadrukt door de balken. Het witte sanitair van designer Philippe Starck voor Hansgrohe zorgt voor een verfrissende toets in de badkamer.

What else? Marie Michiels leerde via een documentaire het Franse La Cabane Perchée kennen, dat luxueuze boomhutten construeert zonder een tak de schenden. Ze zag de prachtige boomkruinen in het park van Château de la Rocq en wist dat die daar perfect voor waren. Momenteel is er al één Cabane beschikbaar, een tweede voor kinderen is op komst. Arquennes ligt op 30 minuten van Brussel en Charleroi.

Info? € 300 per nacht inclusief ontbijt.

Rue Omer Lion
7181 Arquennes

02 381 03 22 info@lescabanesdemarie.be website

les cabanes de marie newplacestobe Les Cabanes de Marie Les Cabanes de Marie Les Cabanes de Marie Les Cabanes de Marie Les Cabanes de Marie Les Cabanes de Marie Les Cabanes de Marie