L'Epicerie du Cirque - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

L’Epicerie du Cirque

Antwerpen

What? L’Épicerie du Cirque is vrij jong, maar klom ondertussen toch al hoog op de culinaire ladder. Chef Dennis Broeckx roert er in de potten en brengt een relatief kleine kaart, maar het smaakpallet is des te groter. De gerechten zijn eenvoudig, puur en verrassend verfijnd. Naast het à la carte-aanbod zijn er steeds verschillende (betaalbare) gangenmenu’s mogelijk. Echtgenote Ellen is gastvrouw en maakt van klantvriendelijkheid een missie.

Looks? L’Épicerie du Cirque verhuisde van de Parijse bistrosferen in de Leopold de Waelstraat naar de levendige Volkstraat. Het ideale moment om ook de look and feel van de zaak aan te pakken. Je komt terecht in een ongedwongen, hippe sfeer dankzij de Scandinavische touch. De houten luchters, blankgezette muren en halfopen keuken achterin maken het geheel ruim en licht. Het industriële karakter van het pand werd eveneens hier en daar behouden.

What else? Sinds kort is er ook Comptoir by l’Épicerie du Cirque: een delicatessenzaak met een gevarieerd aanbod seizoensbereidingen uit het restaurant, een uitgebreide selectie charcuterie en kazen, zoetigheden, limonades en huisgemaakte iced-tea, biologische thee, olie en azijn… Stuk voor stuk aangeleverd door kleine producenten met respect voor de natuur.

Info? Lunch van dinsdag tot zaterdag tussen 12 u. en 14 u, diner van dinsdag tot zaterdag tussen 18 u. en 21 u. 30.

Volkstraat 23
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 238 05 71 info@lepicerieducirque.be website Facebook

L’Epicerie du Cirque L’Epicerie du Cirque L’Epicerie du Cirque L’Epicerie du Cirque L’Epicerie du Cirque