Lazy Jack

Antwerpen

What? Het Antwerpse Eilandje is een hotspot rijker: Lazy Jack is een plek van gezellige en culinaire ontmoetingen mét zicht op water. Je kan er aperitieven, lunchen en dineren in een laid-back sfeertje, een spelletje petanque spelen of een yogasessie volgen. Op de menukaart? Een toast steak tartaar, risotto, kruidige salades met gegrilde gamba’s, een Butcher’s Burger, ceviche van botervis, … Voor elk wat wils!

Looks? Lazy Jack bevindt zich in een industriële loods die een totale make-over onderging maar wel z’n stoere karakter behield. Ruw hout en roestig staal vormen het rustieke interieur, een overvloed aan planten en eclectische details maken de grote ruimte een stuk gezelliger. Vanop het grote terras heb je zicht op het Kattendijkdok en het MAS: een zicht om U tegen te zeggen!

What else? Houd online de activiteiten in de gaten want er gebeurt regelmatig wat: een zondagse brunch, workshops, expo’s, … Wie groene vingers heeft, kan meehelpen in de moestuin. Uiteraard zijn er ook een heleboel activiteiten voor kinderen.

Info? Lazy Jack is alle dagen open: maandag tot woensdag van 16 u. tot 23 u, donderdag tot zondag van 11 u. tot 23 u.

 

 

Foto’s: by @Philippe Wuyts Photography

Kattendijkdok Oostkaai 22a
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0479 04 01 87 info@lazy-jack.be website

Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack Lazy Jack