Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

La Mercerie

Ixelles

What? La Mercerie is een thee- en eethuis op twee stappen van de beroemde Place Flagey in Ixelles. Eigenares Anne Goldschmidt verwelkomt je graag om te genieten van verschillende zoute en zoete gerechten, aangepast aan het betoverende interieur. Proef van de suggestie van de dag (vers van de markt), de soep van de dag, de stamppot van Peter, een delicatesse of een stukje van de bekende taart van La Mercerie (taart met dadels, warm geserveerd met karamel). Iedereen vindt hier zijn portie geluk!

Looks? Dankzij het fantastische barokke interieur lijk je wel binnen te wandelen in de living van Marie Antoinette. De kristallen kandelaars, de sierschalen met valse bloemen en het stucwerkplafond dat beschilderd is met engeltjes geven de zaak een unieke sfeer. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, wat van La Mercerie de ideale plaats maakt voor een pauze met een boek of een koffiedate met vriendinnen.

What else? Tijdens het weekend kan je bij La Mercerie terecht voor een uitgebreide brunch tot 15.30 u. Je kiest er tussen een zoute brunch, een zoete brunch of een ‘assiette composée’. Natuurlijk zijn er ook eitjes, croissants, vleesschotels en andere lekkernijen. Interessant extraatje: er is ook glutenvrij ontbijt te verkrijgen.

Info? Gesloten op maandag, dinsdag en woensdag.
Open op donderdag en vrijdag van 10 u. tot 18 u.
Open op zaterdag en zondag van 9.30 u. tot 18 u.

Rue de Vergnies 2
1050 Ixelles

» Bekijk op kaart

+32 (0)2 644 21 40 lamercerieixelles@gmail.com website

La Mercerie newplacestobe La Mercerie La Mercerie La Mercerie