La Fabrique Chatelain - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

La Fabrique Chatelain

Elsene

What? In deze charmante Brusselse stek verzeil je tijdens de week gewillig voor je ontbijt, lunch of een goede kop koffie. In het weekend combineren ze hier best of both worlds en is het hier al brunch dat de klok slaat. Op de grote bar worden dan onder andere salades, home-made granola, verschillende soorten brood en zoetigheden uitgestald. Een beetje verderop maken ze je graag een persoonlijke omelet of pannenkoek klaar, nét hoe jij het wil. Een familiale en gemoedelijke plek middenin bruisend Brussel. Jongste telg in de familie is trouwens La Fabrique en Ville, een gelijkaardig concept maar dan middenin het park.

Looks? Levendige kleuren worden hier op alle mogelijke manieren lustig met hout gemixt tot een cosy geheel. De strakke Scandinavische meubels vormen de perfect afgewogen aanvulling voor de vintage stuks. Ook enkele meubeltjes van de oma van eigenares Elodie kregen hier een liefdevolle plek en zorgen voor een personal touch. De muren worden her en der gesierd met Orla Kiely behangpapier, bordverf en speelse decoratie. De huisgemaakte zoete en hartige taarten worden dan weer steevast gepresenteerd op kitscherige vintage staanders.

What else? La Fabrique Chatelain heeft ook een broertje middenin het Brusselse Egmontpark: La Fabrique en Ville. Ook hier kan je van een smakelijke lunch en brunch genieten, maar dan in een groenere omgeving (mét een groot terras). Same quality, different location. 

Info Van maandag t.e.m. vrijdag kan je ontbijten van 8 u. 30 tot 12 u. en lunchen van 12 u. tot 15 u. Tot 16 u. kan je er gewoon terecht voor koffie. Tijdens het weekend kan je er enkel brunchen van 10 u. 30 tot 15 u.

Rue Américaine 122
1050 Elsene

» Bekijk op kaart

02 537 56 36 website Facebook

La Fabrique Chatelain La Fabrique Chatelain La Fabrique Chatelain La Fabrique Chatelain La Fabrique Chatelain