La Bottega - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

La Bottega

Hasselt

What? La Bottega zag in 1991 voor het eerst het licht als kleine schoenenwinkel in een rustige Limburgse buurt. Een kwarteeuw later is de zaak uitgegroeid tot een heuse concept store van 2000 m². Met collecties van onder andere Essentiel en accessoires van Komono kan het hele gezin hier nu terecht voor een complete outfit. Kleine of grote honger gekregen tijdens het shoppen? Na een pitstop in de bistro ben je er weer helemaal klaar voor. Bovendien is het de perfecte plaats om manlief te droppen wanneer hij er genoeg van heeft.

Looks? Dankzij de unieke ligging – een voormalige jeneverstokerij- is dit niet zomaar een concept store. De industriële look bleef bewaard en verschillende authentieke attributen van de stokerij kregen een opmerkelijke plaats in de winkel. Denk aan: een mix van oude rode bakstenen aan het plafond, ruwe betonnen pilaren en smeedijzeren trappen. Het contrast met de hedendaagse collecties zorgt voor een verrassend effect.

What else?
Altijd al eens een make-over gewild? Bij La Bottega kan je een Personal Shopper aanvragen. Jouw persoonlijke Jani Kazaltzis geeft je info over de laatste trends, bepaalt jouw kleurtype én geeft je een volledige figuur analyse. Met een glaasje bubbels in de hand, wordt een dagje shoppen zo nog extra aangenaam.

Info? Elke dag open van 10 u. tot 18 u. Gesloten op zondag.

Paardsdemerstraat 9
3500 Hasselt

» Bekijk op kaart

011 23 20 33 info@labottega.be website Facebook

La Bottega La Bottega La Bottega La Bottega La Bottega La Bottega La Bottega La Bottega