Kopie Koffie - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Kopie Koffie

Kortrijk

What? Het moet gedaan zijn met al die saaie kopiecenters, moet Deborah Debaere gedacht hebben. Ze creëerde Kopie Kofie: de naam doet het enigszins al vermoeden, maar deze plek is een kopiecentrum waar je naast kopieerapparaten ook een goed koffiemachine vindt. Schuif aan tafel voor gebak en een dampend kopje koffie – al dan niet terwijl je snel nog enkele kopietjes neemt. Het nuttige aan het aangename koppelen, noemen ze dat wel eens…

Looks? Vergeet elk kopiecenter waar je ooit binnenstapte, want Kopie Koffie ziet er helemaal anders uit. De plafondhoge ramen en witte muren laten de ruimte groot ogen. Grote lusters sterken de natuurlijke lichtinval aan. De grote tafel in het midden van de zaak nodigt uit om neer te ploffen tijdens het kopiëren. De vele plantjes maken de sfeer des te huiselijker. Kortom: enkel de kopieerapparaten doen vermoeden dat je je in een kopiecenter bevindt.

What else? Bij Kopie Koffie kun je naast koffie en kopiëren ook terecht voor letterpress. Voor originele uitnodigingen staan ook enkele designers tot je dienst!

Info? Maandag tot donderdag geopend van 9 u. tot 18 u. Vrijdag van 9 u. tot 17 u, zaterdag van 9 u. tot 16 u. Zondag gesloten.

Groeningelaan 2
8500 Kortrijk

» Bekijk op kaart

056 19 40 45 info@kopiekoffie.be website Facebook

Kopie Koffie Kopie Koffie Kopie Koffie Kopie Koffie Kopie Koffie