Koffie en Staal - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Koffie en Staal

Leuven

What? What’s in a name: bij koffie en staal kan je terecht voor een dampende kop van het zwarte goud, maar evengoed voor juwelen, interieur- en meubelontwerp (van Nono). Duurzame materialen staan er centraal en moeten het milieu zo min mogelijk belasten. Naast koffie is er ook een groot aanbod aan andere (frisse) dranken en ovenvers gebak of taart met verse producten uit eigen streek.

Looks? Het interieur is een combinatie van zelfgemaakte meubelenen en kleine tweedehands objecten. Aan de grote houten tafel slurp je gezellig samen koffie, werk je op de laptop of lees je de krant. Eyecatchers zijn de muren: houten spiegelkasten, rekken én krukken vervangen hier het gemiddelde kunstwerk. Wilde boeketjes geven het geheel kleur.

What else? Je kan er naast koffie van MOK Roastery (Colombiaanse bonen) ook juwelen kopen van NUSJ. Alle aanwezigen meubels zijn bovendien ook te koop, op bestelling en eventueel op maat. Houd de Facebook-pagina in de gaten voor meer updates over verkoop van andere producten.

Info? Open van dinsdag tot zaterdag van 10 u. tot 18 u.

Mechelsestraat 140 A
3000 Leuven

» Bekijk op kaart

0479 25 93 97 info@koffieenstaal.be website Facebook

Koffie en Staal Koffie en Staal Koffie en Staal Koffie en Staal Koffie en Staal Koffie en Staal Koffie en Staal Koffie en Staal Koffie en Staal