KID - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

KID

Antwerpen

What? Bij KID vind je een unieke selectie aan high-end modemerken in de vorm van coole kidswear (MGSM, Stone Island, Little Remix). Ook skate- en streetwear (Vans, Trasher…), homewear en zelfs speelgoed met een hoge coolness-factor. Kortom alles wat hip is voor jongens en meisjes van 0 tot 10 jaar onder één dak. Daarnaast verrast de winkel ook op gebied van interior design en shopbeleving. Eigenaars Charlotte Deforche en vriend Giancarlo Angeletti zijn dan ook niet aan hun proefstuk toe, na jarenlange ervaring in mode en retail.

Looks? Het moet gezegd: de meeste baby- en kinderwinkels zien er niet bepaald cool uit. Niets is minder waar bij KID, hier wandel je binnen in een hippe setting vol leuke eyecatchers. De kledij wordt op een originele maar overzichtelijke manier gepresenteerd in of tegen houten constructies. Hier loop je ook graag binnen op minder jeugdige leeftijd…

What else? KID gaat voortdurend op zoek naar nieuwe kid’s labels, spullen en designers om het aanbod te versterken. Vanaf september kan je ook online shoppen!

Info? Open van 11 u. tot 18 u. Gesloten op zondag en dinsdag.

 

Foto’s: Hannes Vandenbroucke

Steenhouwersvest 34
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0032 231 18 38 website

KID KID KID KID KID KID KID