JUTTU - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

JUTTU

Roeselare

What? Na de succesvolle winkels in Antwerpen en Brugge, kreeg de stad Roeselare er ook een Jūttu bij: dé winkel voor de bewuste shopper. Het is een nieuwe, Scandinavisch-geïnspireerde winkelketen (uit de stal van A.S. Adventure) voor kritische én hippe shoppers. Jūttu is Fins voor ‘verhaal’ of ‘artikel’ en laat dat nu exact zijn wat deze conceptstore doet: een verhaal vertellen en zich laten lezen als een magazine dat je rustig doorbladert. Tijdens het winkelen door ontdek je verschillende ‘rubrieken’, van fashion en interior tot food. Je ontdekt hier ruim 90 lokale en internationale merken voor home en wardrobe. Slow staat centraal bij Jūttu: na slow cooking en slow travelling is dus ook slow shopping aan een opmars bezig. De focus ligt op tijd nemen voor kwaliteit en duurzaamheid, niet op kwantiteit en wegwerp.

Looks? De look and feel van Jūttu is – hoe kan het ook anders – Scandinavisch. Strakke kleuren als zwart en wit worden afgewisseld met warmer hout. Stalen kleding- en wandrekken geven een stoere touch aan het geheel. Ook aan groen wordt gedacht: her en der in de winkel kom je planten en cactussen tegen, die je meteen ook kan aankopen. Winkelen bij Jūttu is een verademing: er is ruimte, rust en licht!

What else? Ruim 90 lokale en internationale merken voor home en wardrobe vullen de winkel in Roeselare. Een webshop volgt!

Info? Maandag tot en met zaterdag open van 10 u. tot 18 u.

Ooststraat 20/22
8800 Roeselare

» Bekijk op kaart

051 22 27 66 website

JUTTU JUTTU JUTTU JUTTU JUTTU JUTTU JUTTU JUTTU