Juttu - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Juttu

Antwerpen

What? Jūttu is een nieuwe, Scandinavisch-geïnspireerde winkel (uit de stal van A.S. Adventure) voor kritische, bewuste én hippe shoppers. Jūttu is Fins voor ‘verhaal’ of ‘artikel’ en laat dat nu exact zijn wat deze conceptstore doet: een verhaal vertellen en zich laten lezen als een magazine dat je rustig doorbladert. Tijdens het shoppen door ontdek je verschillende ‘rubrieken’, van fashion en interior tot food. Slow staat centraal bij Jūttu: na slow cooking en slow travelling is ook slow shopping aan een opmars bezig. De focus ligt op tijd nemen voor kwaliteit en duurzaamheid, niet op kwantiteit en wegwerp.

Looks? Het monumentale pand van maar liefst 700 vierkante meter groot is een winkelverademing: zelfs tijdens drukke shopdagen is het rustig rondkijken én kleren passen in Jūttu. Het interieur is Scandinavisch ingericht (denk: hout en wit) – dat kan ook niet anders, met een hele reeks gelijkgestemde merken in huis – maar krijgt heel wat rauw karakter mee door de industriële elementen en authentieke details die bewaard bleven. A touch of green aan de muur bevestigt nog even waar het allemaal om draait: duurzaam en ecologisch verantwoord leven.

What else? Ruim zestig mode- en interieurmerken vullen vijf inspirational corners, alles hangt per stijl, niet per merk. Jūttu heeft ondertussen twee winkels, na Antwerpen bleek ook Brugge de ideale locatie te zijn voor een vestiging. Een webshop volgt!

Info? Maandag tot donderdag open van 10 u. tot 18 u. Vrijdag en zaterdag tot 18 u. 30. Elke eerste zondag van de maand ook geopend.

Meir 19
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

03 231 10 44 website

Juttu Juttu Juttu Juttu Juttu Juttu Juttu Juttu Juttu