JJ House - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

JJ House

Antwerpen

What? Voor de locatie alleen al verdient deze hotspot een lofzang. JJ House ligt namelijk in het voormalige huis van barokschilder Jacob Jordaen. Na lange tijd leeg te staan werd het 16e-eeuwse pand gerestaureerd tot een urban coworking space. Daarbovenop kan iedereen er ook terecht in de bar voor koffie, lunch of een fijne afterwork.

Looks? Het historisch gebouw werd aangekleed met een merkwaardig interieur. Elk van de drie verdiepingen ademt creativiteit. Het contrast tussen de design meubels, abstracte muren en oude plafonds zorgt voor een inspirerende vibe. De bar is dan weer het bohemian decor van onze dromen met fluwelen zetels en rotan stoelen.

What else? Slogan ‘of, by, for the people’ is JJ House op het lijf geschreven. Oprichtsters Sihame El Kaouakibi en Erika Xuan Nguyen streven naar inclusiviteit door een meeting hub te creëren waar jongeren in contact komen met bedrijven.

Info? Woensdag, donderdag en zondag open tussen 11u en 18u. Vrijdag en zaterdag open tussen 11u en 22u. Maandag en dinsdag gesloten.

Reyndersstraat 6
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+32 476 20 77 68 info@jjhouse.be website

JJ House JJ House JJ House JJ House JJ House JJ House