Jinza - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Jinza

Antwerpen

What? De Antwerpse wijk Zurenborg is een stukje Azië rijker sinds Jinza er de deuren opende. Het is het zusje van het gerenommeerde Cuichine en brengt een verfijnde versie van ‘Easts meets West’. Op de kleine maar gebalanceerde Frans-Aziatische kaart vind je de verrassende maar smakelijke combinatie van beide keukens: onder meer picanha van Wagyu rundsvlees, dorade met savooi in thaise bouillon en varkenswangen met liefmans en pinda vallen op. De gerechten worden afgewerkt met verse kruiden uit de eigen kruidentuin op het dak en gaan steeds begeleid van de beste wijnen.

Looks? Ook de look and feel van de zaak ademt ‘Easts meets West’: een hedendaagse, nachtblauwe setting met Aziatische accenten zoals de lampions en typische gelukskatjes. Het grote donkere barmeubel, de gestoffeerde zitbanken, nachtblauwe comfy stoelen, … Het interieur van Jinza is warm en uitnodigend, het grote en zonnige terras op de gezellige Draakplaats nog meer.

What else? Als nagerecht enkele spannende opties als chocolade met matcha, ananas en koffie of rabarber met rozenbottel en mascarpone. Maar ook klassiekers als de kazen van Van Tricht en een mooie dessertwijn.

Info? Geopend van dinsdag t.e.m. vrijdag van 12 u. tot 14 u, diner van 18 u. tot 22 u. Zaterdag enkel ’s avonds.

 

Draakplaats 3
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

+3235012811 info@jinza.be website

Jinza Jinza Jinza Jinza Jinza