Jigger's Noble Drugstore - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Jigger’s Noble Drugstore

Gent

What? Een hidden of silent bar is al langer hipper dan hip in Amsterdam, NY en Londen: Jigger’s is de eerste in zijn soort in België. Jigger’s – The Noble Drugstore is wat je noemt een silent bar. Ontstaan tijdens de drooglegging in de VS werden silent bars in de jaren ’30 enorm populair – je moest er immers fluisteren om niet betrapt te worden tijdens het consumeren van alcohol. Bij Jigger’s in Gent moet je verre van stil zijn, maar het principe om te bellen aan de deur om binnen te kunnen werd wel geherinterpreteerd.

Looks? Binnenin vind je een classic vintage ingerichte cocktailplek waar vooral de bar alle aandacht trekt. Twee getalenteerde heren die bij de top van de Belgische en zelfs Europese shakers behoren zorgen voor onverwachte kruisbestuivingen van spirits. De muziek is cool, de accessoires retro, de bediening nonchalant en het cocktailnippende volkje hip. Jigger’s is niet de plek voor een mojito, wel voor een Blood & Sand. Let’s get Jiggerd!

What else? Bellen aan de deur om binnen te kunnen. De hoofdbartender Olivier Jacobs ontvangt de gasten en toont de eventuele vrije tafel. Laat je verrassen door de twee getalenteerde shakers achter de bar – allebei hun strepen verdiend bij Cafe Theatre Gent. Olivier is al twee jaar op rij (2011 én 2012) de beste barman van de Benelux tijdens de Diageo World Class Bartender Contest.

Info? Open di. tot za. van 17 tot 1 u. (weekend tot 2 u. 30)

Oudburg 16
9000 Gent

» Bekijk op kaart

09 335 70 25 welcome@jiggers.be website Facebook

jigger's newplacestobe Jigger’s Noble Drugstore Jigger’s Noble Drugstore Jigger’s Noble Drugstore