Jardim - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Jardim

Antwerpen

What? Jardim betekent tuin in het Portugees en dat is exact wat dit pop-up terras is: een gezellige city garden met verfrissende cocktails, tapas én de mooiste zonsondergang van ’t Stad. Food trucks voorzien je van wereldse gerechten en ook de frisse aperitiefwijn van de Franse aperitiefproducent Lillet zal rijkelijk vloeien. De barbecue wordt dagelijks aangestoken, voor €15 p.p. krijg je gegrild lekkers voorgeschoteld!

Looks? Het pop-up terras is een heuse urban bohemian garden waar je kan wegvluchten van de stadsdrukte. Op de nieuwe locatie – het containerdorp stAck – kom je terecht in verschillende sferen. Zo kan je de koele schaduw opzoeken onder de organic tent, je voeten in het zand steken op het stukje strand of genieten van het uitzonderlijke uitzicht op de Scheldebocht vanop het ‘stAckterras’.

What else? De hippe Antwerpse club Vaag zorgt de hele zomer voor summer vibes & beats. Regelmatig vinden er ook evenementen en feestjes plaats zoals de Sunset Sessions (elke vrijdag bij mooi weer) en Afternoon Boogie Sessions (op enkele zaterdagen en zondagen).

Info? Open van dinsdag tot en met vrijdag vanaf 16 uur. Zaterdag en zondag vanaf 14 uur. Gratis toegang.

Scheldekaai 28
2000 Antwerpen

» Bekijk op kaart

0485/98.09.83 website Facebook

Jardim Jardim Jardim Jardim Jardim Jardim Jardim Jardim