Instock - NewPlacesToBe

Ontdek live de nieuwste hotspots via:


Of via onze tweewekelijkse newsletter:

Instock

Amsterdam

What? Vier Ahold-trainees bedachten een sympathiek plan. Wat als we nou met het eten dat weg gegooid wordt in onze supermarkten hergebruiken in een hip restaurant? Dan creëren we een nieuwe hotspot, gaan we voedselverspilling tegen en maken we onze droom waar: het runnen van een eigen restaurant. Zo gezegd zo gedaan. Bij Instock eet je dus een betaalbaar driegangenmenu van eten wat anders de vuilnisbak in zou gaan. En dat is, mede dankzij de excellente kookkunsten van de chef, zeer goed te pruimen.

Looks? De meubeltjes zijn vast ook gered van een leven bij het grof vuil, want alles heeft een lekkere retro uitstraling. Vintage schoolstoeltjes combineren goed met strakke witte tafelkleedjes en dat hebben ze bij Instock ook gezien.

What else? Voor de deur van Instock op het Westergasterrein staat het elektrische wagentje waar elke dag de producten mee worden opgehaald. Aan alles is gedacht. Ook de basisproducten zoals boter en bloem komen uit overtollige partijen, maar soms al wat eerder in de keten (bijvoorbeeld verkeerd verpakt in de fabriek).

Info? Open donderdag tot en met zondag van 18 tot 23u. Pop-up tot mei 2015.

Polonceaukade 9
1014 DA Amsterdam

» Bekijk op kaart

06 49 71 22 61 info@instock.nl website Facebook Twitter

instock newplacestobe Instock Instock Instock Instock Instock